Sorry but this website does not support Internet Explorer. We advise you to switch to another browser.

Bij Flipmonday geloven we dat de wereld mooier wordt van uitblinkers. En dat mensen alleen kunnen uitblinken als ze daarvoor de ruimte krijgen en zich kunnen focussen op dat wat écht belangrijk is. Daarom helpen we mensen met concrete vaardigheden en tools om grip te krijgen op hun werk. We zorgen enerzijds voor rust en overzicht, en anderzijds voor technieken om sneller, slimmer en met meer focus te werken aan je taken en doelen. Zo krijgen mensen niet alleen meer gedaan - ze worden er ook nog eens gelukkiger van.

Extra mooi is het om dit te doen voor organisaties die een directe, positieve impact hebben op het leven van mensen. Denk bijvoorbeeld aan het onderwijs, de zorg en andere organisaties die een cruciale rol vervullen in onze maatschappij. Zo dragen we niet alleen direct bij aan het duurzaam welzijn van de mensen die we trainen, maar vergroten en versnellen we indirect ook nog eens de impact van deze organisaties.

Help jij ons mee bij deze missie?

Trainer persoonlijke effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling

Als trainer houd je je binnen Flipmonday bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Je geeft onze training Grip op je werk. In de training richt je een waterdicht systeem in voor je agenda, taken, mails en projecten met behulp van Microsoft Outlook en OneNote voor Windows. Je leert daarbij een nieuwe workflow (mede op basis van begrippen uit time management/GTD) en richt je werkomgeving zo in dat deze je nieuwe workflow ondersteunt. Je leert bovendien hoe je je systeem kunt finetunen en hoe je je eigen doelen helder kunt krijgen.
 • Je werkt met de persoonlijke drijfveer testen van CIRCYOULAR om persoonlijke drijfveren op individueel niveau en teamniveau te analyseren, en zo mensen en teams nog gerichter te helpen bij het maximale uit zichzelf en uit elkaar halen.
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe trainingsproducten zodat we met onze oplossingen nog meer mensen kunnen bereiken op innovatieve manieren.

Wat we vragen:

 • Je hebt (sterke) didactische vaardigheden en bij voorkeur ca. 2 jaar praktijkervaring in het opleiden, trainen of coachen van mensen.
 • Je houdt van contact met (nieuwe) mensen en krijgt er energie van om mensen te zien groeien.
 • Je geeft zijn zowel (live) online, als (wanneer de regelgeving het toe laat) op locatie bij onze klanten.
 • We trainen ook internationale organisaties (zowel online als op locatie), vloeiende beheersing van Engels, Duits of Frans is daarom een pré.
 • Ervaring met Outlook en OneNote is een pré.

Wat we geven:

 • Een plek voor 24-36 uur in een warm en gedreven team dat veel energie heeft om samen met jou ons bedrijf te laten groeien en mooie avonturen te beleven.
 • Een interne opleiding in de methodieken die ten grondslag liggen aan onze trainingen.
 • Veel flexibiliteit: je hebt alle vrijheid om vanuit huis te werken (eventueel volledig - op trainingen op locatie na natuurlijk) maar bent ook welkom in ons fijne kantoor in het historische centrum van Den Haag (Hofkwartier). Buiten de trainingen die op vaste tijden gepland staan ben je vrij om je werk naar eigen inzicht in te delen.
 • Veel kansen: we zijn een compacte organisatie waarin je (als je dat wil) de ruimte krijgt om mee te denken over, en mee te werken aan verschillende andere aspecten van het bedrijf.
 • Marktconforme beloning en reiskostenvergoeding, heerlijke lunches op kantoor.

REAGEREN

Enthousiast geworden van onze vacature? We horen heel graag van je. Stuur ons een bericht met de knop hieronder of plan direct een call in met Michelle voor een kennismaking.

AANMELDENBROCHURE AANVRAGEN

Inspiration to work smarter, easier and more efficient once a month?

Sign up for our email update

Follow us on LinkedIn

{{ formTitle }}

{{ formContent }}